Politica de confidentialitate - Trandafir-Criogenat.ro

Politica de confidentialitate

DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE

* Acest document, alaturi de documentul Termeni si Conditii, resprezinta contractul tau cu Trandafir-Criogenat.ro

 

 1. Cine suntem și cum ne puteți contacta

S.C. WONDERFUL MEDIA EVENTS SRL este o companie inregistrata in Romania cu sediul social in oras Bragadiru, str. Martisor nr. 16B, lot.2, jud. Ilfov si punct de lucru cu desfasurare de activitate in str. Oboga, nr. 15, incaperea nr. 36, incaperea nr. 26A si incaperea nr. 26B, etaj 1, sector 6, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/4306/2019, avand CUI 33651854. Adresa de e-mail de contact este: contact@trandafir-criogenat.ro

În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

 

 1. Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

2.1. Prestarea serviciilor si vanzarea produselor

Acest scop general include:

 1. a) crearea și administrarea contului de utilizator;
 2. b) prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
 3. c) solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile achiziționate;
 4. d) returnarea produselor sau/si rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale.

Prelucrarea datelor dvs. in aceste scopuri este necesară pentru încheierea și executarea unui contract cu societatea noastra cat si pentru a indeplini o obligatie legala impusa de legislatia aplicabila.

2.2. Marketing

Pentru a va tine la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care vă interesează, utilizam newsletter-ul ca instrument de marketing direct pe baza consintamantului dvs. Aveti dreptul să va retrageti în orice moment consimţământul printr-o solicitare de dezabonare. Retragerea consimţământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia.

2.3. Interes legitim

Am stabilit masuri de prevenire și detectare a tentativelor de frauda si gestionare a altor riscuri pe baza interesului legitim de a ne proteja drepturile și activitatea comercială, inclusiv pentru transmiterea unor informații către autoritățile publice competente. Toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

 

 1. Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

3.1. Pentru prestarea serviciilor si vanzarea produselor prelucram numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, adresa de e-mail, datele cardului bancar, produsele solicitate.

3.2. In scop de marketing prelucram adresa dvs. de e-mail.

3.3. In inters legitim prelucram date și informații generale cum ar fi data și ora accesării, adresa de protocol Internet (adresa IP), furnizorul de servicii Internet al sistemului de acces si alte date similare și informații care pot fi puse la dispozitia autoritatilor publice competente în cazul atacurilor asupra sistemelor noastre informatice.

 

 1. Catre cine transmitem datele dvs. cu caracter personal

Putem transmite anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

- furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plată/bancare;

- furnizorilor de servicii financiar-contabile;

- autoritati publice.

 

 1. Servicii prestate de terti

5.1. Shopify

Magazinul nostru este gazduit de Shopify Inc. Ei ne pun la dispozitie platforma de comert online care ne permite sa vindem produsele si serviciile noastre.

Datele tale sunt stocate prin intermediul bazelor de stocare a datelor care apartin Shopify si prin aplicatia generala Shopify. Datele tale sunt stocate pe un server securizat, protejat printr-un firewall.

Daca optezi pentru un portal de plata directa pentru a finaliza achizitia, Shopify stocheaza datele cardului tau de credit. Acestea sunt criptate prin intermediul Standardului de Securitate de Date pentru Industria Cardurilor de Plata (PCI-DSS). Datele tranzactiei tale sunt stocate atat timp cat este necesar pentru finalizarea tranzactiei. Dupa finalizarea acesteia, informatiile privind tranzactia pe care ai efectuat-o vor fi sterse.

Toate portalurile de plata directa respecta standardele impuse prin PCI-DSS, conform reglementarilor Consiliului pentru Standarde de Securitate PCI, care reprezinta un efort comun al unor marci precum Visa si Mastercard.

Cerintele PCI-DSS asigura manevrarea securizata a datelor de card de catre magazinul nostru si de catre furnizorii de servicii ai acestuia.

Pentru mai multe informatii, poti consulta Termenii Serviciului Shopify (https://www.shopify.com/legal/terms) sau Declaratia de Confidentialitate (https://www.shopify.com/legal/privacy)

5.2. Furnizori de servicii

Pentru desfasurarea activitatii colaboram cu furnizori care vor folosi informatiile oferite pentru a putea efectua serviciul prestat catre noi sau catre dvs. Anumite companii terte, precum procesatorii de plati online sau furnizorii de servicii de curierat au politica lor de confidentialitate, pe care trebuie sa o onoram prentru a duce la capat tranzactia si a livra produsele. Pentru acestia, va recomandam sa cititi politica lor de confidentialitate pentru a intelege in ce maniera vor fi utilizate datele dvs. cu caracter personal.

5.3. Legaturi

Cand accesati legaturi aflate pe site-ul nostru, acestea va pot directiona catre alte site-uri. Nu ne asumam responsabilitatea pentru practicile de confidentialitate ale acestora si va recomandam sa cititi declaratiile lor de confidentialitate.

 

 1. Perioada pentru care vor fi stocate datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala prelucrăm și stocăm datele cu caracter personal ale dvs. numai pentru perioada necesară aferentă atingerii scopului pentru care au fost colectate, cu excepția situațiilor când perioada de stocare este impusă prin norme juridice naționale sau europene sau pentru exercitarea de catre noi a unui drept in instanta.

Datele dvs. cu caracter personal legate de prestarea serviciilor comandate, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate conform legislatiei actuale și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate.

Pentru newsletter vom păstra datele dvs. cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți primirea acestuia.

 

 1. Ce drepturi aveti

7.1. Dreptul de a fi informat

O dată ce ati consimțit și ati devenit o persoană vizată, aveti dreptul de a fi informat despre tot ce se întâmplă cu datele dvs. personale, la ce sunt folosite, să le accesati, să le modificati și chiar să revocati consimțământul dat. În același timp, aveti dreptul să va accesati datele personale ori de câte ori doriti.

7.2. Dreptul de acces

În baza acestui drept puteti solicita informații referitoare la toate aspectele care privesc datele dvs. personale, colectate de către noi: dacă datele dvs. sunt prelucrate sau nu, de unde provin, cine le procesează, cu ce scop, pe ce perioadă de timp, unde sunt stocate. Tot în baza acestui drept puteti solicita o ”copie” a informațiilor cu caracter personal prelucrate.

7.3. Dreptul la rectificare

Puteti solicita rectificarea, modificarea datelor dvs. cu caracter personal prelucrate de noi, după ce prin proceduri interne am verificat identitatea dvs.

 7.4. Dreptul de a fi uitat (dreptul la ștergerea datelor)

Un alt drept important este cel la ștergerea datelor (sau de a fi uitat). Principiul general este că o persoană are dreptul de a cere ștergerea datelor personale. Acest drept nu este unul absolut, aceasta însemnând că există circumstanțe în care datele nu vor fi șterse la cererea dvs. De exemplu, dacă datele personale sunt folosite pentru conformarea cu o obligație legală atunci dreptul la ștergerea datelor va poate fi refuzat.

 7.5. Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor

Aveti dreptul de a restricționa prelucrarea datelor personale în diverse circumstanțe. De exemplu, puteti restricționa prelucrarea datelor personale când credeti că acestea nu sunt exacte. În acest caz, se va restricționa prelucrarea datelor până când acuratețea acestora este verificată. Un alt caz când se poate restricționa prelucrarea datelor este momentul în care dvs. obiectati asupra prelucrării acestor date.

7.6. Portabilitatea datelor

Aveti de asemenea dreptul la portarea datelor. În lipsa altor condiții contractuale (de care veti fi  informat înainte de a consimți prelucrarea datelor) va puteti muta datele de la un furnizor la altul într-un mod ușor și rapid.

7.7. Dreptul la opoziție

Acest drept include: dreptul de a va opune prelucrării și dreptul de a va opune aplicării procesului decizional automat și creării de profiluri.

7.8. Drepturi legate de procesul decizional automatizat și crearea de profiluri

Acest drept dorește să apere persoanele de anumite decizii cu potențial negativ care are putea fi luate fără intervenție umană. Crearea de profiluri este definita ca fiind orice formă automatizată de prelucrare în scopul evaluării anumitor aspecte personale ale individului, cum ar fi performanța la muncă, sănătatea, preferințe personale, situația economică, locația și altele. Dacă o organizație folosește crearea de profiluri, trebuie să ia anumite măsuri de siguranță. De exemplu, să fie utilizate proceduri matematice sau statistice corecte, datele cu caracter personal să fie securizate, să existe măsuri care permit anomaliilor să fie corectate cu un risc minim de erori. De reținut, procesul decizional automatizat nu trebuie să fie aplicat niciodată unui copil.

Societatea noastra nu utilizeaza proces decizional automatizat și crearea de profiluri.

7.9.  Dreptul de a va retrage consimțământul

Printr-o manifestare de voință simetrică celei prin care v-ati dat consimțământul, în orice moment îl veti putea retrage, iar noi vom ține cont de această retragere.

7.10. Dreptul de a depune o plangere

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am prelucrat datele personale, contactati-ne utilizand datele noastre de contact afisate in aceasta pagina. De asemenea aveti  dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau va puteti adresa justitiei.

 

 1. De ce este necesara furnizarea datelor

Fără a avea la dispozitie datele cu caracter personal necesare, societatea noastra nu va putea emite documente fiscale, să incheie un contract sau, dupa caz, nu va putea executa un contract in care sunteti sau veti fi parte.

 

 1. Masuri de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal

Pentru a proteja datele dvs. personale, luam masurile de precautie necesare si respectam cele mai bune practici in domeniu, pentru a ne asigura ca acestea nu se pierd, ca nu sunt utilizate in mod eronat, ca nu sunt accesate, dezvaluite, modificate sau distruse.

Atunci cand ne furnizati datele de card, acestea sunt criptate cu ajutorul tehnologiei SSL si sunt stocate pe baza de criptare AES-256  Desi nicio metoda de transmitere prin Internet sau de stocare electronica nu este 100% sigura, noi respectam toate cerintele PCI-DSS si, in plus, aplicam si alte standarde general acceptate in domeniu.

 

 1. Cookies

Cookies sunt fisiere text de mici dimensiuni, formate din litere, cifre si numere, care sunt stocate pe computerul, dispozitivul mobil sau alt echipament pe care un utilizator il foloseste atunci cand acceseaza diverse website-uri.

In continuare este prezentata o lista a cookie-urilor pe care le utilizam. Le enumeram pentru ca dvs. sa puteti alege daca doriti sa optati pentru cookies sau nu.

 1. nume: _session_id(tip date: unique token):

* de sesiune - permite Shopify sa stocheze date despre sesiunea dvs. (pagina de pe care ati fost directionat, pagina de destinatie, etc).

 1. nume: _shopify_visit (tip date: no data held):

* se pastreaza timp de 30 minute de la ultima vizita - este utilizata de programul intern al furnizorului site-ului nostru de monitorizare a statisticilor, pentru a inregistra numarul vizitelor efectuate.

 1. nume: _shopify_uniq (tip date: no data held):

* expira la miezul noptii urmatoare, (in functie de vizitator) - contorizeaza numarul vizitelor efectuate de vizitatori unici.

 1. nume: cart (tip date: unique token):

* se pastreaza timp de 2 saptamani - stocheaza informatii despre continutul cosului dvs. de cumparaturi.

 1. nume: _secure_session_id (tip date: unique token):

* pentru fiecare sesiune in parte

 1. nume: storefront_digest (tip date: unique token):

* nedefinit - se foloseste pentru a stabili daca vizitatorul curent are acces, in cazul in care magazinul are o parola.

Continuand sa folositi acest website, dupa ce ati citit si acceptat mesajul de atentionare postat in partea din stanga-jos a primei pagini a website-ului, declarati ca acceptati folosirea cookies, asa cum este descrisa in prezentul document.

Totodata, acest website foloseste Google Analytics pentru masurarea performantelor. Pentru mai multe informatii privind cookie-urile folosite de Google Analytics va rugam sa accesati si sa consultati Google Analytics Cookie Usage on Websites.

Acest website va recunoaste browser-ul dvs. pana cand cookies expira sau sunt eliminate.

Folosind setarile browser-ului (din meniul Help sau Options), puteti sa eliminati anumite cookies deja stocate pe dispozitivul dvs., fie sau sa le blochati pe altele.

Website-ul nostru va functiona chiar daca veti alege sa stergeti, sa dezactivati sau sa blocati unele cookies; atentie insa, dezactivarea sau refuzul de a primi cookies poate face imposibil accesul dvs. la unele sectiuni sau functionalitati ale website-ului, facandu-l dificil de vizitat si folosit.

De exemplu, daca browser-ul dvs. nu este configurat sa accepte cookies, este posibil sa nu puteti face cumparaturi sau sa nu puteti lasa comentarii pe website-ul nostru.

Oricand doriti sa aflati mai multe detalii despre cookies si rolul lor (inclusiv cum puteti folosi browser-ul pentru a le bloca sau sterge), va rugam sa accesati si sa consultati website-ul All About Cookies.

Pentru setarile privind cookies plasate de alti parteneri sau terti, puteti consulta website-ul: Your Online Choices.