Trandafir-Criogenat.ro

Intrebari frecvente

Aflati raspunsurile la cele mai frecvente intrebari aici, iar daca mai aveti nevoie de ajutor, va rugam sa ne contactati la contact@trandafir-criogenat.ro.

Intrebarile principale ale clientilor nostri

Trandafirii criogenati sunt flori naturale, care sunt recoltati in stadiul lor cel mai frumos si apoi supusi unui proces de criogenare, care ii pastreaza proaspeti si frumosi pentru o perioada indelungata.

Trandafirii criogenati pot rezista timp de multi ani de zile fara a se deteriora si fara a-si pierde din frumusete, textura, naturalete. Practic acestia nu ofilesc pana la 20-25 ani.

Ingrijirea trandafirilor criogenati este foarte simpla. Nu necesita apa sau lumina solara, deci trebuie doar sa ii pastrati in cupola de sticla si sa evitati expunerea lor la umiditate ridicata sau temperaturi extreme.

Desigur, in absenta cupei de sticla trandafirii criogenati pot sta descoperiti fara nicio problema. Cupola are 2 roluluri: de a oferi protectie impotriva prafului si de design, atat. Praful se poate depune in timp pe petale, iar curatarea poate fi mai dificila comparativ cu trandafirii protejati de cupola.

Da, trandafirii criogenati sunt siguri pentru sanatate. Procesul de criogenare nu implica utilizarea de substante chimice nocive.

Puteti comanda trandafirii criogenati direct pe site-ul nostru www.kdeco.ro alegand culoarea preferata, modelul sau marimea dorita, alaturi de un posibil Mesaj Personalizat gratuit.

Desigur, oferim personalizare cu Mesaj pe o placuta de lemn ovala care se regaseste lipita jos in interior la baza cupolei trandafirului. Mesajul este gratuit si trebuie sa fie scurt, din app. 4-5 cuvinte (pentru a incapea pe placuta si a arata frumos, spatiul fiind limitat).

Desigur, majoritatea procedeaza asa, mai exact daca doriti sa faceti un cadou, atunci plasati comanda online, o achitati cu cardul pe site, iar noi ulterior trimitem produsul comandat de dvs gratuit la adresa destinatareai. De mentionat sunt 2 aspecte: nu punem factura in colet, ci v-o trimitem doar dvs pe email la adresa de email lasata in comanda si al doilea aspect este ca in comanda va rugam sa treceti la datele de livrare - datele destinatarei, iar la datele de facturare - datele dvs.

Livrarea in mod normal se face in 24 ore, practic ajunge a 2-a zi, conditia este ca ambele zile sa fie zile lucratoare iar comanda sa fie plasata pana in orele 13:30. Zilele libere si weekendurile nu se iau in calcul, iar comenzile plasate dupa orele 13:30 pot ajunge in 48 ore (practic ar fi inca o zi in plus).

Desigur! Trandafirii criogenati sunt excelenti ca si decoratiuni interioare, adaugand un aer de eleganta si rafinament in spatiul dvs. de locuit sau de lucru. Sunt deasemenea cadoul preferat al femeilor, fie ca vorbim de iubita, prietena, sotie, mama, sora, profesoara, etc. si pot fi personalizate cu un mesaj scris, ce confera unicitate fiecarui produs!