Termeni si conditii - Trandafir-Criogenat.ro

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE


PREZENTARE GENERALA

Prezentul site www.trandafir-criogenat.ro este operat de Wonderful Media Events SRL sub denumirea Trandafir Criogenat. In continutul site-ului, termeni precum „noi“, „noua“ si „al nostru“ se refera la Trandafir Criogenat. Trandafir Criogenat iti pune la dispozitie acest website impreuna cu toate informatiile, instrumentele si serviciile disponibile pentru tine, in calitate de utilizator, cu conditia sa accepti toti termenii, conditiile, politicile si informarile prezentate aici.

Prin utilizarea site-ului nostru si/sau prin achizitionarea produselor/serviciilor noastre, apelezi la „Serviciul“ nostru si accepti fara limitare termenii si conditiile („Termeni de Utilizare“, „Termeni“), inclusiv termenii, conditiile si politicile suplimentare mentionate aici si/sau disponibile prin accesarea unui hyperlink. Prezentii Termeni de Utilizare se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv si fara limitare, vizitatorilor ocazionali, vanzatorilor, clientilor, comerciantilor si/sau contribuitorilor de continut.

Consulta cu atentie Termenii de Utilizare inainte de a accesa sau utiliza website-ul nostru. Prin accesarea si utilizarea oricarei sectiuni a site-ului, esti de acord cu prezentii Termeni de Utilizare. Daca nu esti de acord cu toti termenii si cu toate conditiile, nu vei putea accesa website-ul sau nu vei putea utiliza serviciile. In cazul in care prezentii Termeni de Utilizare sunt considerati drept o oferta, atunci, acceptarea lor se limiteaza express la prezentii Termeni ai Serviciului.

Orice noi caracteristici sau instrumente care se adauga la magazinul actual vor face, de asemenea, obiectul acestor Termeni de Utilizare. Poti vizita oricand aceasta pagina pentru a putea afla cea mai recenta versiune a Termenilor de Utilizare. Ne rezervam dreptul de a actualiza, de a schimba sau inlocui orice sectiune din cadrul Termenilor de Utilizare, publicand actualizarile si/sau modificarile pe site-ul nostru. Revine in responsabilitatea ta sa verifici periodic daca au intervenit schimbari. Prin continuarea utilizarii sau accesarii website-ului dupa publicarea modificarilor, esti de acord cu aceste modificari.

Magazinul nostru este gazduit de Shopify Inc. Ei ne pun la dispozitie platforma de comert online care ne permite sa vindem produsele si serviciile noastre.

 

SECTIUNEA 1 - TERMENI PRIVIND MAGAZINUL ONLINE

Prin acceptarea acestor Termeni de Utilizare, admiti ca ai cel putin varsta majoratului valabila in zona ta de domiciliu sau ca ai varsta majoratului valabila in zona ta de domiciliu si ca iti exprimi acordul ca minorii aflati in custodia ta sa utilizeze acest site.

Este interzisa utilizarea produselor noastre in scopuri ilegale sau neautorizate precum si incalcarea, prin utilizarea Serviciului, a legilor in vigoare in zona ta de jurisdictie (inclusiv, dar fara limitare la legile referitoare la dreptul de autor).

Este strict interzisa transmiterea de virusi sau a oricaror tipuri de coduri cu caracter distructiv.

Orice incalcare sau nerespectare a acestor Termeni va avea drept consecinta imediata incetarea furnizarii Serviciilor.

 

SECTIUNEA 2 - CONDITII GENERALE

Ne rezervam dreptul de a refuza furnizarea serviciilor noastre, indiferent de persoana, motiv si moment.

Ia te rog la cunostinta ca informatiile tale (cu exceptia datelor cardului de credit), pot fi transferate necriptate si implica (a) transmiterea prin intermediul unor retele diferite; si (b) modificari pentru a se conforma si adapta cerintelor de natura tehnica aferente retelelor sau dispozitivelor de conectare. Datele cardului de credit sunt in permanenta criptate in timpul transferului in retele.

Esti de acord sa nu reproduci, duplichezi, copiezi, vinzi, revinzi sau exploatezi nicio sectiune a Serviciului, sa nu utilizezi sau sa nu accesezi Serviciul sau orice contacte de pe website prin intermediul carora este furnizat serviciul, in lipsa aprobarii noastre express, formulata in scris.

Titlurile folosite in cadrul prezentei conventii sunt doar cu titlu informativ si nu limiteaza sau afecteaza in niciun fel acesti Termeni.

 

SECTIUNEA 3 - ACURATETEA, INTEGRALITATEA SI ACTUALITATEA INFORMATIILOR

Nu suntem raspunzatori daca informatiile disponibile pe acest site nu sunt exacte, complete sau la zi. Materialul prezentat pe acest site are doar scop general informativ si nu trebuie luat ca atare sau interpretat ca baza unica pentru luarea deciziilor, fara a consulta mai intai surse de informare mai precise, complete sau actualizate. Increderea in materialele prezentate pe acest site se face pe riscul tau.

Acest site poate contine anumite informatii de natura istorica. Evident, informatiile istorice nu sunt actuale si sunt prezentate numai cu titlu orientativ. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui site, dar nu avem nicio obligatie de a actualiza informatiile de pe site. Esti de acord ca revine in responsabilitatea ta sa monitorizati modificarile de pe site-ul nostru.

 

SECTIUNEA 4 - MODIFICAREA SERVICIULUI SI A TARIFELOR

Preturile produselor noastre pot fi modificate fara nicio notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau intrerupe, in orice moment, furnizarea Serviciului (sau a unei parti ori a continutului acestuia), fara nicio notificare prealabila.

Nu vom fi raspunzatori fata de tine sau fata de nicio alta terta parte pentru nicio modificare, schimbare a preturilor, suspendare sau intrerupere a furnizarii Serviciului.

 

SECTIUNEA 5 - SERVICII SAU PRODUSE (daca este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online, prin intermediului website-ului. Aceste produse sau servicii pot fi disponibile in cantitati limitate si pot fi returnate sau inlocuite numai in conformitate cu Politica noastra de Retur.

S-au depus toate eforturile pentru a afisa cat mai exact culorile si imaginile produselor noastre care apar in magazin. Nu putem garanta ca monitorul computerului tau va afisa culorile exact.

Ne rezervam dreptul, dar nu suntem obligati, sa limitam vanzarea produselor sau serviciilor noastre catre orice persoana, zona geografica sau jurisdictie. Ne putem folosi de acest drept, de la caz la caz. Ne rezervam dreptul de a limita cantitatile oricaror produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau preturile produselor pot fi modificate oricand, fara o notificare in prealabil, la libera noastra alegere. Ne rezervam dreptul de a intrerupe, oricand, furnizarea unui produs. O oferta pentru un produs sau serviciu formulata pe acest site este nula daca este interzisa prin lege.

Nu garantam ca standardele de calitate ale produselor, serviciilor, informatiilor sau a altor materiale pe care le cumperi sau obtii vor intruni asteptarile tale sau ca erorile aferente Serviciului vor fi remediate.

 

SECTIUNEA 6 - EXACTITATEA DATELOR DE FACTURARE SI DE CONT

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda pe care o plasezi la noi. La libera alegere, putem limita sau anula cantitatea cumparata per persoana, per gospodarie sau per comanda. Aceste restrictii pot include comenzile plasate din cadrul aceluiasi cont de client, de pe acelasi card de credit si/sau comenzi care utilizeaza aceleasi date de facturare si/sau aceeasi adresa de livrare. In cazul in care vom modifica sau vom anula o comanda, vom incerca sa te contactam pentru a iti informa, prin e-mail si/sau la adresa de facturare/numarul de telefon pe care ni le-ai furnizat cand ai plasat comanda. Ne rezervam dreptul de a limita sau interzice comenzile care, dupa parerea noastra, par a fi plasate de dealeri, revanzatori sau distribuitori.

Esti de acord sa furnizezi date actuale, complete si exacte despre achizitia si contul tau pentru toate achizitiile pe care le efectuezi din magazinul nostru. Esti de acord sa actualizezi in cel mai scurt timp informatiile despre cont, precum si alte date, cum ar fi adresa de e-mail, numarul si data de expirare a cardului de credit, astfel incat sa putem finaliza tranzactiile tale si sa te putem contacta, daca este nevoie.

Pentru mai multe detalii, consultati Politica noastra de Retur.

 

SECTIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPTIONALE

Iti putem asigura accesul la instrumente dezvoltate de terti, dar pe care nu le putem monitoriza si asupra carora nu avem niciun control.

Iei la cunostinta si esti de acord ca noi iti asiguram accesul la astfel de instrumente „ca atare“ si „conform disponibilitatii“ fara niciun fel de garantii, declaratii sau conditii si fara autorizare. Nu ne asumam niciun fel raspundere care deriva din sau care are legatura cu alegerea ta de a utiliza instrumente puse la dispozitie de terti.

Utilizarea instrumentelor puse la dispozitie de terti, la care ai acces prin intermediul site-ului, se face pe riscul propriu si la libera ta alegere si trebuie sa te asiguri ca ai luat la cunostinta si esti de acord cu termenii prin care sunt furnizate aceste instrumente de catre terti.

De asemenea, pe viitor, iti putem pune la dispozitie prin intermediul website-ului produse/servicii si/sau caracteristici noi (inclusiv lansarea de instrumente si resurse noi). Astfel de caracteristici si/sau produse/servicii vor face, de asemenea, obiectul acestor Termeni de utilizare.

 

SECTIUNEA 8 - LINK-URI CATRE TERTI

Anumite descrieri, produse sau servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot contine materiale de la terti.

Link-urile catre terti de pe acest site te pot directiona catre website-urile unor terte parti care nu sunt afiliate noua. Ne declinam orice raspundere de a analiza si evalua continutul sau exactitatea informatiilor si nu garantam, nici nu suntem raspunzatori sau responsabili pentru materialele sau site-urilor tertilor sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale acestora.

Nu suntem raspunzatori pentru niciun fel de prejudiciu sau pagube suferite ca urmare a achizitionarii de bunuri, servicii, resurse, continut sau ca urmare a altor tranzactii efectuate in relatie cu website-uri ale tertilor. Te rugam sa consultati cu atentie politicile si uzantele tertilor si sa te asiguri ca le-ai inteles, inainte de a te angaja intr-o tranzactie. Reclamatiile, revendicarile, ingrijorarile sau intrebarile referitoare la produsele oferite de terti trebuie adresate direct acestora.

 

SECTIUNEA 9 - COMENTARIILE UTILIZATORILOR, FEEDBACK SI ALTE OBSERVATII

In cazul in care, la solicitarea ta, transmiti anumite observatii (de exemplu, inscriere la concursuri) sau, fara a iti solicita noi, ne trimiti idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale (denumite colectiv „comentarii“), fie online, prin e-mail, fie prin serviciul postal, esti de acord ca putem edita, copia, publica, distribui, traduce sau folosi in orice alt mod, prin orice mijloace, oricand si fara restrictii, comentariile pe care ni le transmiteti. Nu avem si nu vom avea nicio obligatie (1) de a pastra confidentialitatea comentariilor; (2) de a plati compensatii pentru comentarii; sau (3) de a raspunde la comentarii.

Putem, dar fara a avea nicio obligatie, sa monitorizam, sa editam sau sa eliminam continutul pe care il consideram ilegal, ofensator, amenintator, calomniator, defaimator, pornografic, obscen sau suparator, ori care incalca proprietatea intelectuala a vreuneia dintre parti sau prezentii Termeni de Utilizare.

Esti de acord ca, prin comentariile tale, nu vei incalca drepturile niciunei terte parti, inclusiv drepturile de autor, drepturile de marca comerciala, de confidentialitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, esti de acord ca nu vei include in comentariile tale elemente calomnioase, ilegale, abuzive sau obscene sau ca acestea nu vor contine virusi sau altele asemenea, care ar putea afecta in vreun fel functionalitatea Serviciului sau a oricarui website asociat. Nu ai permisiunea sa folosesti o adresa de e-mail falsa, nu ai voie sa pretinzi ca esti altcineva sau sa ne induci, prin alte cai, in eroare pe noi sau pe oricare dintre terti, cu privire la sursa comentariilor. Iti asumi pe deplin responsabilitatea pentru comentariile pe care le formulezi si pentru exactitatea lor. Ne declinam orice raspundere si responsabilitate pentru comentariile publicate de tine sau de terte parti.

 

SECTIUNEA 10 - DATE PERSONALE

Procesul de transmitere a datelor tale personale prin intermediul magazinului se supune Politicii noastre de confidentialitate. Puteti consulta Politica de confidentialitate.

 

SECTIUNEA 11 - ERORI, INADVERTENTE SI OMISIUNI

Accidental, pot exista pe site-ul nostru sau in descrierea serviciului informatii care contin greseli de tipar, inadvertente sau omisiuni care pot avea legatura cu descrierea produselor, pretul, promotiile derulate, ofertele, taxele de livrare a produselor, durata de livrare/transport si disponibilitatea. Ne rezervam dreptul de a corecta in orice moment si fara o notificare prealabila (chiar si dupa ce ai depus comanda) orice erori, inadvertente sau omisiuni si de a modfica sau actualiza informatiile, ori de a anula comenzile in cazul in care informatiile din cadrul Serviciului sau de pe orice website asociat sunt inexacte.

Nu ne asumam nicio obligatie de a actualiza, modifica sau clarifica informatiile din cadrul Serviciului sau de pe orice website asociat, inclusiv, dar fara limitare la, informatiile referitoare la pret, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Nicio actualizare sau reimprospatare a Serviciului sau a oricarui site conex nu va fi interpretata ca reprezentand modificarea sau actualizarea tuturor informatiilor Serviciului sau site-urilor conexe.

 

SECTIUNEA 12 - UTILIZARI INTERZISE

Pe langa alte interdictii specificate in Termenii de Utilizare, iti este interzis sa utilizezi site-ul sau continutul acestuia: (a) in scopuri ilegale; (b) pentru a le cere altor persoane sa comita sau sa ia parte la acte ilegale; (c) pentru a incalca reglementarile, regulile, legile internationale, federale, provinciale sau ordonantele locale; (d) pentru a aduce atingere sau a incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane; (e) pentru a hartui, a abuza, a insulta, a rani, a defaima, a calomnia, a denigra, a intimida sau a discrimina pe baza de gen, orientare sexuala, religie, etnie, rasa, varsta, origine nationala sau dizabilitate; (f) pentru a depune informatii false sau inselatoare; (g) pentru a incarca sau transmite virusi sau orice alte tipuri de coduri daunatoare care vor fi sau pot fi folosite intr-un mod care afecteaza functionalitatea sau operarea serviciului sau a unui website asociat, a altor website-uri sau a Internetului; (h) pentru a colecta sau a urmari datele personale ale altor persoane; (i) pentru a raspandi elemente de tip spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, sau scrape; (j) in scopuri obscene sau imorale sau (k) pentru a interfera cu sau pentru a ocoli sistemele de securitate ale Serviciului sau ale oricarui website asociat, ale altor website-uri sau de pe Internet. Ne rezervam dreptul de a iti suspenda dreptul de utilizare a Serviciului sau a oricarui site asociat in cazul incalcarii prevederilor referitoare la utilizarile interzise.

 

SECTIUNEA 13 - RENUNTAREA LA GARANTIE; LIMITAREA RASPUNDERII

Nu garantam, nu reprezentam si nu certificam faptul ca vei putea utiliza serviciul in mod neintrerupt, in timp real, securizat sau fara erori.

Nu garantam ca rezultatele care pot fi obtinute in urma utilizarii serviciului vor fi exacte si sigure.

Esti de acord cu faptul ca din cand in cand putem suspenda serviciul pentru perioade de timp nedeterminate sau putem anula serviciul, in orice moment, fara o notificare in prealabil.

Esti explicit de acord ca utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a serviciului se face exclusiv pe riscul tau. Serviciul, precum si toate produsele si serviciile care iti sunt furnizate prin intermediul serviciului sunt (cu exceptia celor specificate in mod express de noi) furnizate „ca atare“ si „in functie de disponibilitate“, fara niciun fel de declaratii, garantii sau conditii explicite sau implicite, inclusiv toate garantiile si conditiile implicite de vandabilitate, calitate, conformitate in raport cu un anumit scop, durabilitate, denumire si contrafacere.

Nici Trandafir Criogenat, nici directorii, managerii, angajatii, afiliatii, agentii, contractorii, stagiarii, furnizorii, prestatorii de servicii sau licentiatorii nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirecte, punitive, incidentale, speciale sau alte daune subsecvente de orice fel, inclusiv dar fara limitare la pierderea profiturilor, pierderea venitului, pierderea economiilor, pierderea datelor, cheltuieli pentru inlocuire sau alte daune similare, indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, delict (inclusiv neglijenta), responsabilitate stricta sau alta modalitate, legate de utilizarea acestui serviciu sau pentru orice alte revendicari legate in vreun fel de utilizarea de catre tine a serviciului sau a unui produs, inclusiv dar fara limitare la erori sau omisiuni de continut sau pierderi ori daune de orice fel survenite ca urmare a utilizarii serviciului sau a continutului (ori produsului) publicat, transmis sau pus la dispozitie prin intermediul serviciului, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor astfel de daune. Deoarece unele state sau jurisdictii nu permit excluderea sau limitarea raspunderii pentru daune incidentale sau subsecvente, in astfel de state sau jurisdictii raspunderea noastra va fi limitata in masura maxima permisa prin lege.

 

SECTIUNEA 14 - DESPAGUBIRE

Esti de acord sa despagubesti, sa aperi si sa exonerezi Trandafir Criogenat si firma mama, sucursalele, afiliatii, partenerii, managerii, directorii, agentii, contractorii, licentiatorii, prestatorii de servicii, subcontractorii, furnizorii, stagiarii si angajatii sai de raspundere impotriva oricaror pretentii sau daune, inclusiv costurile rezonabile cu avocatii, formulate de catre un tert ca urmare a sau care deriva din incalcarea din partea ta a Termenilor de Utilizare sau a documentelor incluse drept referinta, sau din incalcarea din partea ta a legilor sau a drepturilor unei terte parti.

 

SECTIUNEA 15 - CARACTERUL INDEPENDENT AL CLAUZELOR

In cazul in care o prevedere din cadrul acestor Termeni de Utilizare este considerata ilegala, nula sau inaplicabila, aceasta ramane, totusi, aplicabila, in masura permisa de legislatia in vigoare, iar fragmentul inaplicabil va fi scos in afara Termenilor de Utilizare, insa aceasta nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi ramase.

 

SECTIUNEA 16 - INCETAREA ACORDULUI

Obligatiile si raspunderea partilor survenite inainte de data rezilierii raman in vigoare dupa incetarea prezentului acord, din toate punctele de vedere.

Prezentii Termeni de Utilizare raman in vigoare, cu exceptia cazului in care, si pana in momentul in care, vor fi reziliati de catre oricare dintre parti. Poti rezilia in orice moment prezentii Termeni de Utilizare trimitandu-ne o notificare in care precizezi ca nu mai doresti sa utilizezi Serviciile noastre sau prin incetarea de a mai utiliza site-ul nostru.

In cazul in care consideram sau banuim ca nu ai respectat prevederile stipulate in Termenii de Utilizare, putem, de asemenea, sa reziliem prezentul acord, in orice moment, fara o notificare in prealabil, iar tu ramai raspunzator pentru toate sumele datorate pana la data rezilierii, inclusiv. In consecinta, ti se poate interzice accesul la Serviciile noastre (sau la o parte din acestea).

 

SECTIUNEA 17 - ACORDUL INTEGRAL

Neexercitarea sau nepunerea in aplicare, din partea noastra, a drepturilor sau prevederilor stipulate in Termenii de Utilizare, nu va reprezenta renuntarea la aceste drepturi sau prevederi.

Termenii de Utilizare si orice politici sau reguli de functionare publicate de noi pe site sau care au legatura cu Serviciul constituie acordul integral si intelegerea dintre tine si noi si guverneaza utilizarea Serviciului de catre tine, inlocuind orice acorduri, comunicari si propuneri anterioare sau prezente, verbale sau scrise, dintre tine si noi (inclusiv, dar fara limitare la orice versiuni anterioare ale Termenilor de Utilizare).

Orice ambiguitati in interpretarea Termenilor de Utilizare nu vor fi interpretate ca fiind impotriva partii care i-a intocmit.

 

SECTIUNEA 18 - LEGEA CARE GUVERNEAZA

Acesti Termeni de Utilizare si orice alte conventii separate prin care va furnizam Serviciile vor fi guvernate si interpretate conform legilor in vigoare din Str. Martisor, Nr. 16B, Lot 2 (SC Wonderful Media Events, RO 33651854, CUI J23/4306/2019, Bragadiru, Jud. Ilfov, Cod postal 077025 si punct de lucru cu desfasurare de activitate in str. Oboga, nr. 15, incaperea nr. 36, incaperea nr. 26A si incaperea nr. 26B, etaj 1, sector 6, Bucuresti.

 

SECTIUNEA 19 - MODIFICAREA TERMENILOR DE UTILIZARE

Poti consulta oricand aceasta pagina pentru a putea afla cea mai recenta versiune a Termenilor de Utilizare.

Ne rezervam dreptul de a actualiza, de a schimba sau inlocui orice sectiune din cadrul Termenilor de Utilizare, publicand actualizarile si modificarile pe site-ul nostru. Revine in responsabilitatea ta sa verifici periodic site-ul nostru pentru a afla daca au intervenit schimbari. Prin continuarea utilizarii sau accesarii website-ului sau a Serviciului dupa publicarea modificarilor asupra Termenilor de Utilizare, esti de acord cu aceste modificari.

 

SECTIUNEA 20 - DETALII DE CONTACT

Intrebarile referitoare la Termenii de Utilizare trebuie adresate la adresa de e-mail: contact@trandafir-criogenat.ro.

Site-ul www.trandafir-criogenat.ro este proprietatea SC Wonderful Media Events SRL, cu sediul social in Str. Martisor, Nr. 16B, Lot 2 (SC Wonderful Media Events, RO 33651854, CUI J23/4306/2019, Bragadiru, Jud. Ilfov, Cod postal 077025. si punct de lucru cu desfasurare de activitate in Str. Oboga, nr. 15, incaperile nr. 36, 26A si 26B, etaj 1, sector 6, Bucuresti, cu capital social in valoare de 1000 lei. Tel.: +40-742.225.153. E-mail: contact@trandafir-criogenat.ro